Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
Home  /  Blog   /  10 gouden Vaderdag cadeautips!

10 gouden Vaderdag cadeautips!

Vaderdag 2020

Aanstaande zondag 21 juni staan alle vaders wereldwijd in het zonnetje want dan is het weer Vaderdag. Een dag om je vader eens extra te verwennen en/ of waarop je zelf extra wordt verwend. Hilckmann Mode heeft van alles in huis om je vader (en/ of jezelf) op iets moois te trakteren. Voor zowel een klein als wat groter budget. Zelf vader? Tip van ons: geef vooral tijdig veel hints aan het thuisfront :). Enne je kan dit lijstje met 10 gouden cadeautips natuurlijk ook uitprinten en quasi- achteloos op de keukentafel laten slingeren…

Slagen voor een Vaderdag cadeau is nog nooit zo makkelijk geweest. Kom naar onze winkel en kies voor een Hilckmann Mode cadeaubon; hiermee zit je altijd goed. Of ga je toch voor een van de vele leuke items in store? Hoe dan ook wij pakken jouw Vaderdag cadeau mooi voor je in.

Hilckmann Mode gouden cadeautips

 

Lacoste Happy Father’s Day giftpack 3 trunk boxers cotton pique € 39,95

Orbitkey sleutelhanger vanaf € 24,95

Fun socks van PME Legend € 7,95

Eco beach sneakers van Natural World € 49,95

 Tommy Hilfiger giftbox 5-pack sokken € 24,95

 

Michaelis riemen vanaf € 34,95

 Shawls van Profuomo vanaf € 34,95

Lacoste badslippers € 34,95

Profuomo overhemd classic slim fit € 59,95

Hilckmann Mode cadeaubon, verkrijgbaar in diverse bedragen.

 

Je hebt de tijd want wij zijn iedere dag geopend en met ingang van vandaag is ook de koopavond op donderdag weer terug van weggeweest. Enne mocht het aanschaffen van een Vaderdag cadeau onverhoopt toch aan je gedachten ontschoten zijn, geen paniek! We zijn as. zondag op Vaderdag zoals elke zondag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Hilckmann Mode heeft de zomer collectie 2020 van al jouw favoriete top modemerken voor de man van nu in huis. Kom gauw shoppen en laat je verrassen! Tommy Hilfiger, Lacoste, PME Legend, Levi’s,  No Excess, Pierre Cardin, Alberto, Profuomo, Michaelis, Indicode, Slater, Natural World, Superdry, Wolff Blitz, en meer vind je @hilckmannmode.

Wist je dat…Vaderdag in Nederland vanaf oktober 1937 werd gevierd? Op initiatief van de toenmalige Nederlandse Bond van Herenmodedetaillisten werd in 1948 afgesproken dat Vaderdag voortaan zou worden gevierd op de derde zondag van juni.

13 juni 2020
Life is bright! Just add some color to it.
Wist je dat iedere kleur ergens voor staat? In de zomercollectie van dit jaar...
3 november 2020
Fall in love with…onze najaars musthaves!
De bladeren vallen van de bomen en de temperatuur daalt; het is najaar! Tijd...

Leave a comment