Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
Home  /  Betalen

Betalen

Alles over het betaalproces bij Hilckmann Mode webshop.

Betalen

Wilt u veilig online winkelen op onze webshop? Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw betaling te voldoen.

IDeal
IDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. U maakt het  geld over vanaf uw eigen rekening, via het online bankproduct van uw eigen bank. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. Bij ons kunt u betalen met de volgende creditcards: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi. Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u als klant hoeft te doen is uw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren.

Veilig betalen
Hilckmann Mode stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde omgeving. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.