Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

  HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
  Home  /  Bezorgservice

  Bezorgservice

  Wij waarderen onze klanten zeer en geloven dan ook in het bieden van een full service concept.

  Geef vandaag nog je bestelling door!
  Mail> info@hilckmannmode.nl
  Bel & Whatsapp> 06-22514513

  De deuren van onze winkel mogen dan tijdelijk gesloten zijn maar wij staan nog steeds voor je klaar tijdens deze lockdown.

  Wij bezorgen jouw favoriete merkkleding aan huis!

  Ben jij die man die altijd precies weet wat hij wil? Bijv. een Profuomo overhemd in je gebruikelijke maat maar net even in een andere kleur? Of nog een exemplaar van die Pierre Cardin of Levi’s spijkerbroek die je zo graag draagt? Ben je echt toe aan een paar nieuwe Tommy Hilfiger sokken of Alan Red t-shirts? Wil je graag je man, vriend, vader, broer of zoon verwennen met een Hilckmann Mode Cadeaubon? (klik op de link om de cadeaubon online in onze webshop te bestellen). Laat het ons weten!

  Hoe werkt het?
  Stuur een mailtje aan: info@hilckmannmode.nl met als onderwerp: bestelling, of bel/ whatsapp naar 06-22514513, vermeld hierin jouw adresgegevens en je wensen en we komen je bestelling z.s.m. bij je afleveren. Betaling kan heel gemakkelijk, wij voegen een factuur aan je bestelling toe.

  Deze service geldt voor adressen in Nijmegen en een straal van ong. 15 km daaromheen. Woon je verder weg? Geen probleem, in dat geval versturen we je bestelling graag per post.
  Vanwege de enorme drukte bij verzenddiensten met het oog op de coronacrisis kan het zijn dat de verzending van je pakket langer duurt dan je van ons gewend bent. Wij rekenen op je begrip. 

  cadeaubon-hilckmann-mode