Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter
HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
Home  /  Bezorgservice

Bezorgservice

Wij waarderen onze klanten zeer en geloven dan ook in het bieden van een full service concept.

Geef vandaag nog je bestelling door!

Helaas bevinden we ons met z’n allen door het Coronavirus nog steeds in een vreemde en uitdagende situatie. Wij hanteren inmiddels gelukkig alweer enige tijd onze reguliere openingstijden, met als enige uitzondering de koopavond op donderdag: deze komt voorlopig te vervallen.
Uiteraard nemen wij de gestelde voorzorgsmaatregelen vanuit de overheid heel serieus en volgen wij alle richtlijnen op. Voel je je niet fit? Dan verzoeken wij je om jouw bezoek aan onze winkel voorlopig uit te stellen.

Wij hebben er wat op gevonden wanneer je momenteel niet in staat bent om onze winkel te bezoeken: de Hilckmann Mode Bezorgservice!
Klachtenvrij? Dan helpen we je natuurlijk ook graag in onze winkel, weliswaar op gepaste afstand :).

Ben jij die man die altijd precies weet wat hij wil? Bijv. een Lacoste polo in je gebruikelijke maat maar in 1 van de allernieuwste mooie lente kleuren? Of nog een exemplaar van die Pierre Cardin spijkerbroek die je zo graag draagt?
Hilckmann Mode heeft de oplossing! Wij bezorgen nu jouw favoriete merkkleding aan huis, zonder extra bezorgkosten.

Hoe werkt het?
Stuur een mailtje aan: info@hilckmannmode.nl met als onderwerp: bestelling, vermeld hierin jouw adresgegevens en je wensen en we komen je bestelling z.s.m. bij je afleveren. Betaling kan heel gemakkelijk, wij voegen een factuur aan je bestelling toe.

Deze service geldt voor adressen in Nijmegen en een straal van 10 km daaromheen. Woon je verder weg? Geen probleem, in dat geval versturen we je bestelling graag per post.

hilckmann-mode-nijmegen-bezorgservice-aan-huis
bezorgeend-hilckmann-mode-nijmegen