Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Home  /  Brands  /  Alan Red

Alan Red

Shop nu je basic T-shirts van Alan Red online en in store bij jouw herenkleding winkel Hilckmann Mode.

Het bedrijf achter het favoriete basic T-shirt label van vele mannen wereldwijd is in 1940 opgericht in het Italiaanse Varese; in de buurt van modestad Milaan. Pas later veranderde de merknaam, waarschijnlijk onder invloed van marketingexperts, naar het welbekende en Amerikaans klinkende ‘Alan Red’. Alan Red, één van ’s werelds bekendste merken voor basics zoals T-shirts en ondergoed was geboren en is vandaag de dag nog steeds immens populair.

Een moderne fit, een hoge kwaliteit en ultiem draagcomfort: dat zijn de belangrijkste pijlers van het merk Alan Red. Met een Alan Red T-shirt ben je gegarandeerd van een heerlijk draagcomfort, lange levensduur en een vormvaste boord.

Een goede garderobe begint bij een goede basis’, dit was en is heden ten dage nog steeds het uitgangspunt van deze internationale speler op het gebied van mooie basics. Dankzij de eenvoudige maar kwalitatief hoogstaande T-shirts groeide de bekendheid van Alan Red hard en dat is de reden dat dit merk vandaag de dag bij ons in store te vinden is.

Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Alan Red T-shirts voor heren kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen; mode voor de man van nu.

Bekijk onze Alan Red producten

Toont alle 3 resultaten