Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Home  /  Brands  /  Forvi

Forvi

forvi-hilckmann-modeEcologisch en biologisch verantwoord herenkleding shoppen? Dat doe je nu bij Hilckmann Mode, zowel online als in store vind je herentruien en herenvesten van het ecologische kledingmerk Forvi.

Het Spaanse Forvi produceert knitwear sinds 1957. Ze produceren truien gemaakt van 100% gerecycled garen. Dit gerecyclede garen geeft de truien een speciale vintage en ruige uitstraling. Forvi creëert zo een origineel product dat jarenlang tot uw favorieten zal behoren. Een Forvi trui kriebelt niet, om dat te ervaren moet je er gewoon een aan proberen. Het recyclen van garens is bij Forvi tot een ware kunst verheven. Er is geen fabriek die er zoveel ervaring en kennis in heeft opgedaan. Het unieke productieproces met recycled garens die via vermaling en reiniging weer tot een nieuwe draad worden gesponnen vindt plaats zonder chemische middelen of kleurstoffen. Met een Forvi trui heb je een stoere en ruige trui/ vest in handen die bijna onverwoestbaar is, een kledingstuk voor echte mannen.

Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Forvi truien en vesten voor heren kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen.

Bekijk onze Forvi producten