Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Home  /  Brands  /  Indicode

Indicode

Indicode jassen, jackets, jeans, chino’s, vesten en overige herenkleding collectie items online kopen doe je bij hilckmannmode.nl

Indicode is een merk met een doel: mooie spullen maken van en om te combineren met spijkerstof. In 1991 begonnen ze in Denemarken met de verkoop van alleen maar denim. Met de tijd hebben ze hun collectie uitgebreid met broeken, non denims, jacks, T-shirts, truien & vesten, sweaters en nog veel meer voor een casual alledaagse jeanslook. Indicode slogan is ‘wear the code, follow our passion’. En wat die passie precies is, dat moet ondertussen wel duidelijk zijn. Indicode heeft trouwens naast spijkerstof ook oog voor andere belangrijke dingen, de oceanen bijvoorbeeld. In 2017 zijn ze een initiatief gestart om een deel van hun producten van afvalplastic uit de oceanen te maken. Het plastic is afgebroken en verweven met andere gerecyclede producten om zo een stof te maken die geschikt is voor het maken van kleding. De inspiratie voor de ontwerpen van Indicode komt van straatmode, modeblogs en de muziekwereld. Dat kun je zien aan de stijl en de kleuren die voor de kledingstukken worden gebruikt. In elk item kun je een snufje street style en rock ‘n roll verwachten. Indicode biedt betaalbare herenmode voor een breed publiek.

Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van indicode broeken, chino’s, vesten, truien, coltruien en overige collectie items voor heren kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen.

Bekijk onze Indicode producten