Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

  Home  /  Brands  /  Michaelis

  Michaelis

  Shop Michaelis bij Hilckmann Mode, zowel online als in store vind je de beste collectie items van dit populaire herenkleding merk!

  Toen Heinz Michaelis in 1934 zijn eerste atelier opende in het centrum van Rotterdam, begreep hij al waar de moderne man behoefte aan heeft: kleermakerskwaliteit voor een betaalbare prijs. Drie generaties later maken de mensen achter dit populaire Nederlandse merk hun producten nog altijd volgens de pure Michaelis filosofie van oudsher, gecombineerd met de technieken van tegenwoordig. Voor een vriendelijke prijs krijgt men goede kwaliteit en de perfecte pasvorm, inclusief een flinke dosis vakmanschap en service. Het concept achter Michaelis is vrij simpel. Kies voor herenkleding en accessoires van Michaelis zodat je binnen no time een super garderobe bij elkaar hebt. Zo houd je meer tijd over voor écht leuke dingen in het leven.

  Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Michaelis overhemden, truien, vesten, polo’s en accessoires voor heren kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen.

  Bekijk onze Michaelis producten

  Showing all 2 results