Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

  Home  /  Brands  /  Orbitkey

  Orbitkey

  orbitkey-hilckmann-modeCarry your keys better met deze ultieme mannengadget. Shop nu online en/ of in store bij hilckmann mode.

  Het idee startte toen initiator Charles zijn eerste prototype ontwikkelde om het probleem van zijn hond, die een hekel had aan het geluid van een rinkelende sleutelbos, op te lossen. Na het delen van zijn prototype met vrienden en familie was iedereen enthousiast en realiseerde hij dat de bekende sleutelring verre van perfect was. Wat van origine startte vanuit een persoonlijk project is uitgegroeid in iets groots, Orbitkey werkt met veel passie en energie aan haar missie om mooie en praktische oplossingen te creëren voor het opbergen van sleutels. Oplossingen waar je mee gezien wilt worden. Stylish & Functioneel. Mooi, stil, sluitmechanisme, krasvrij, georganiseerd, verbonden, gepersonaliseerd en veelzijdig dit zijn de kernwaarden van de Orbitkey. Kortom: Love Your Keys! Ontdek nu hoe Orbitkey organiseert en jouw sleutelbos verandert in een functionele accessoire. Een ware musthave voor iedere moderne man!

  Advies nodig of behoefte aan meer informatie over dit product? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Orbitkey kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen.

  Bekijk onze Orbitkey producten