Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Home  /  Brands  /  Profuomo

Profuomo

De collectie van Profuomo biedt alles voor de moderne en stijlvolle man van nu

Het Nederlandse merk met de Italiaanse look & feel dat staat voor puur vakmanschap. Dit merk laat zich kenmerken door onder andere; een fijne productafwerking, hoge kwaliteit van stoffen en materialen en last but not least de rijke uitstraling van de producten.
Profuomo betekent: ‘professionele (=prof) man (=uomo). Met de kleding van Profuomo creëer je een balans tussen formele en informele gelegenheden; ideaal voor de modebewuste man. Het modemerk biedt een brede collectie; overhemden, truien & vesten, polo’s, broeken, colberts, jassen & accessoires. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat ook hoog in het vaandel bij dit Nederlandse merk. Hun beleid is erop gericht om producten te ontwikkelen die duurzaam zijn voor degene die ze produceert en degene die ze draagt. Profuomo onderscheidt zich door het gebruik van de beste stoffen, het toepassen van de juiste snit tegen een aantrekkelijke prijs. Hilckmann Mode biedt o.a. een vaste basiscollectie Profuomo overhemden die het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Deze vaste basiscollectie wordt ieder seizoen aangevuld met diverse items uit die betreffende seizoenscollectie.

Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Profuomo overhemden, truien en overige collectie items kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen.

Bekijk onze Profuomo producten