Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Home  /  Brands  /  Qubz

Qubz

Shop nu musthave items van het stoere mannenmode merk Qubz online en in store bij jouw mannenmode winkel Hilckmann Mode in Nijmegen.

Opgericht in Amsterdam tijdens een wereldwijde roerige periode wegens de Covid pandemie. Qubz brengt licht en positiviteit in uitdagende tijden.  Geïnspireerd op de eindeloze magie van zeeën en oceanen en de metamorfose die zij met elk seizoen ondergaan. Het merk staat in contact met de wereld om zich heen en speelt flexibel in op alle veranderingen die zich hierin voordoen. Het merk onderscheid zich door het gebruik van hoge standaard aan technische designs en slimme stoffen en dito materiaalgebruik. Mannen hebben een ‘opgeruimd’ hoofd en basic essentials nodig; dat is de filosofie achter dit frisse nieuwe mannenmode merk. In de fall/ winter collectie 2021 wordt gebruik gemaakt van strakke, cleane lijnen maar kleur en eye-catching details worden hierbij niet geschuwd.

“Positivity is a mindset; you choose the world you see. Life is good, even in uncertain times.
Be bright!”

Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Qubz jassen, jacks, jackets, cardigans, vesten, truien, pullovers voor heren kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen; mode voor de man van nu!

Bekijk onze Qubz producten