Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Home  /  Brands  /  Slater

Slater

slater-hilckmann-modeShop nu je favoriete basic T-shirts van Slater online en in store bij jouw favoriete herenkleding winkel Hilckmann Mode.

Slater is in 1988 begonnen met het Amerikaanse T-shirt. Dit witte T-shirt met een ruime rechte pasvorm en hoge boord heeft halverwege de 20ste eeuw roem verworven als onderdeel van het Amerikaanse marine-uniform. De Slater Basic was geboren en werd een must-have voor iedere man. De basic slater shirts zijn mooi om zo te dragen maar worden ook veel als ondershirt gedragen onder een overhemd. Ze zijn verkrijgbaar o.a. in ronde en v-hals. Slater is meegegroeid met de tijd en produceert alleen het beste van het beste. Alle T-shirts worden gemaakt in eigen fabriek die BSCI (Business Social Compliance Initiative) is gecertificeerd. De T-shirts worden gemaakt van BCI (Best Cotton Initiative) garens, in huis gebreid en milieuvriendelijk geverfd (Oekotex).

Advies over een maat of pasvorm nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag! Naast het online bestellen van Slater t-shirts voor heren kunt u natuurlijk ook langskomen in onze Hilckmann Mode winkel te Nijmegen.

Bekijk onze Slater producten