Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
Home  /  Blog   /  Hilckmann Mode Cares

Hilckmann Mode Cares

21 maart is de Internationale Dag van het Bos

Deze dag is door de Verenigde Naties uitgeroepen om extra aandacht te genereren voor alle typen bos. Tip van de VN: plant een boom! Waarom? Omdat bossen ons beschermen en verzorgen. Ze zorgen voor schone lucht, schoon water, en biodiversiteit.

Hilckmann Mode vindt het erg belangrijk om ook een steentje bij te dragen aan een beter milieu en bewustwording begint bij jezelf nietwaar?
Vandaar dat wij vorig jaar de gehele winkelverlichting hebben omgezet naar LED verlichting en hebben wij ook dit jaar weer meegedaan aan Warmetruiendag en onze thermostaat een aantal graden naar beneden afgesteld. Daarnaast verpakken wij de aankopen van onze klanten in eco- friendly geproduceerde papieren, katoenen of juten tassen. Ook kiezen wij tijdens de inkoop steeds vaker voor producten die duurzaam en ecologisch geproduceerd worden zoals kleding, schoeisel en accessoires van bio/ eco. katoen maar bijvoorbeeld ook jeans die minder vaak gewassen worden tijdens het productieproces. Wellicht heb je al een Forvi trui van Hilckmann Mode in je kast hangen? dan ben je de gelukkige eigenaar van een echt eco-product die een bijzondere kwaliteit en lange levensduur kent. De truien van Forvi zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled materiaal, hebben geen toevoegingen en worden in Europa geproduceerd. Zo heeft Tommy Hilfiger zich aangesloten bij het Better Cotton Initiative; een organisatie met als doel de productieomstandigheden van de arbeiders in de katoensector te verbeteren, het milieu aanzienlijk te ontlasten en zo uiteindelijk de toekomst van de sector veilig te stellig en te optimaliseren. Dit alles onder het motto: “Be part of something better”.
Lees hier ook het eerder door ons geschreven blog over Natural World Eco Shoes; 1 van de duurzame merken die Hilckmann Mode verkoopt.

Wist je dat Hilckmann Mode al jouw aankopen in eco- friendly geproduceerde papieren, katoenen en juten tassen verpakt? en dat veel van onze klanten de tassen hergebruiken voor boodschappen, dagjes strand, e.d.? Zo worden de Hilckmann Mode tassen optimaal gebruikt, dat is nog eens recycling!

 

8 maart 2018
We love sweaters!
Sweaters zijn populairder dan ooit! Ze zijn volop aanwezig in de collecties van alle...
23 april 2018
Early summertime in the city
Life’s too short dus kom vandaag nog langs voor onmisbare zomerse items zoals: polo’s,...

Leave a comment