Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
Home  /  Blog   /  Life is bright! Just add some color to it.
tommy-hilfiger-poloshirts-hilckmann-mode-nijmegen

Life is bright! Just add some color to it.

Dat deze zomer anders is dan alle voorgaande dat is een ding dat zeker is,  we hebben immers nooit eerder te maken gehad met een pandemie.
Veel mensen kiezen door de Coronacrisis, noodgedwongen of niet, voor een vakantie in eigen land en ja ook in eigen huis en tuin kunnen we het gelukkig gezellig maken. Hoewel we ons in een zeer uitdagende periode van ons leven bevinden is tegelijkertijd onze waardering voor alles wat er wel kan en is wellicht wel groter dan ooit… Dus ondanks de huidige staat waarin de wereld momenteel verkeerd, heerst gelukkig ook sterk het gevoel: ” Life is bright!”

Het zonnetje, de vakantietijd, gezellige bbq’s zijn dingen die vrolijkheid brengen maar zo doet kleur ook een hoop! Vandaar dan ook dat er dit modeseizoen weer veel kleurrijke items te vinden zijn in de collecties van de diverse topmerken. Zelfs heuse jaren ’80/ ’90 neon tinten worden niet geschuwd. Wij snappen dat wel want je mooie zomertintje steekt er zo lekker bij af. Kom je gauw langs in onze winkel om al deze frisse zomer items te checken? Bij deze alvast een preview van hetgeen je bij ons kan verwachten. Tot snel!

Hilckmann Mode heeft kleurrijke summer essentials in alle soorten en maten van diverse topmerken in store, kom gauw langs en laat je verrassen!

Tommy Hilfiger, Lacoste, PME Legend, Levi’s,  No Excess, Pierre Cardin, Alberto, Profuomo, Michaelis, Indicode, Slater, Natural World, Superdry, Wolff Blitz, en meer vind je @ Hilckmann Mode.

Wist je dat…iedere kleur zijn eigen betekenis heeft? Zo staat de kleur geel voor: verwarmend, stimulatie, helderheid, vrolijk, opgewektheid, speels, energie. De kleur groen staat voor: balans, rust, ontspanning kalmte, vrede, natuur. En zo staat blauw voor: rust, fris, vrede, zakelijk, stabiliteit, betrouwbaar, kou en helderheid.

Wist je dat…De natuurkundige Isaac Newton ontdekte dat het daglicht wat wij ervaren als ‘wit’, met behulp van een glazen prisma kan worden gebroken in ‘alle kleuren van de regenboog’. Een prisma is in staat om kleuren te splitsen vanuit hun eigen, unieke brekingshoek. Hierbij heeft de kleur rood de grootste en de kleur violet de kleinste brekingshoek.

 

Wist je dat…kleur en alles dat ermee te maken heeft een ware studie op zich is? Er is ontzettend veel over te leren. Zo beïnvloedt kleur ongemerkt ons gevoel en gedrag. Hoe kan dit? Waarom hebben mensen kleurvoorkeuren? Waarom hebben kleuren verschillende betekenissen? Interessant! Lang leve boeken en het internet.

26 mei 2020
Botanische trend in fashion
Ben jij toe aan een uitbreiding van je garderobe? Kom dan gauw bij ons...
18 juni 2020
10 gouden Vaderdag cadeautips!
Aanstaande zondag 21 juni staan alle vaders wereldwijd in het zonnetje want dan is...

Leave a comment