Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
Home  /  Blog   /  Natural World Eco Boat Shoes
Natural World Eco Shoes

Natural World Eco Boat Shoes

Tijdens onze vakantie in Bella Italia brak manlief bijna zijn nek doordat hij op zijn slippers uitgleed op de natgeregende natuurstenen straatjes van Rimini. En wat doet een echte man als probleemoplosser nou na zo’n bijna dood ervaring? Juist! die gaat direct op zoek naar nieuwe schoenen. Lang hoefde hij niet te zoeken want laat daar nou naast de bakker een schoenwinkel zitten die Natural World Eco boat Shoes verkoopt; een stoere mannelijke beach sneaker voor de zomerse dagen.

Mijn man is een rasondernemer dus je begrijpt al snel kwam van het een het ander en nu zijn wij naast enthousiaste dragers ook trotse verkopers van dit geweldige merk. Zelden een merk met een product gezien waaraan alles zo ‘klopt’ als aan Natural World Eco Shoes. Natural World Eco Shoes bewijst met zijn collectie dat fashion, ecologisch verantwoord en duurzaamheid wel degelijk samen gaan. De boat shoes zien er top uit, zijn eerlijk en duurzaam geproduceerd en bovendien ook nog eens heerlijk geparfumeerd.

Natural World Eco Shoes
Verkrijgbaar in maarliefst 5 trendy kleuren, in de maatserie 41 t/m 46.
49,- euro per paar.

Heb je reeds een paar Natural World Eco Shoes in je bezit en zijn ze een beetje vies geworden doordat het je favo schoenen zijn? Geen zorgen! ze kunnen gewoon in de wasmachine op 30ºc! Enne ze zijn trouwens verkrijgbaar in meerdere kleuren…

We love the planet
Natural world
6 juli 2017
How did it all begin for Fred Perry?
Wist je dat wij Fred Perry in ons merkenpakket hebben? Kom snel langs in onze...

Leave a comment