Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

Fout: Contact formulier niet gevonden.

HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
Home  /  Blog   /  No Excess; internationale speler met duidelijke Nederlandse roots

No Excess; internationale speler met duidelijke Nederlandse roots

Facts & figures
Opgericht in 1988 // Hoofdkantoor in Amsterdam // 40 medewerkers // Te koop in > 20 landen // Wereldwijd > 1500 verkooppunten // Mannencollecties 9 levermomenten

Het Nederlandse modelabel No Excess, gevestigd te Amsterdam, brengt sinds 1988 stoere en casual mannen kleding op de markt. Het mannenmerk begon in eerste instantie met de verkoop van voornamelijk jeans in de landen Nederland, België en Duitsland. Inmiddels zijn de collecties van No Excess flink uitgebreid met o.a. overhemden, T-shirts, polo’s, truien, jassen en nog veel meer. De kleding van dit label kan men herkennen aan de individualistische ‘down to earth’ stijl. Inspiratie wordt opgedaan in alle hoeken van de wereld het merk heeft dan ook de nodige internationale ambitie (en heeft deze tevens reeds waargemaakt) maar heeft zijn typisch Nederlandse roots daarbij niet verloren.

“Fashion is our passion”

Ongecompliceerde en tevens betaalbare mannenmode produceren dat is het doel van dit populaire merk. No Excess kleding is gemaakt voor de modebewuste man die oog heeft voor detail en een voorkeur heeft voor mooie stoffen, fijne pasvormen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het merk lanceert ieder seizoen tijdloze en uitstekend draagbare kleding, waarbij creativiteit en kwaliteit een belangrijke rol spelen. Het motto van No Excess luidt dan ook: “Simple, Strong, Sophisticated”.
No excess is fan van off the wall creativity, tijdloze ambacht en speciale details. Op deze manier wordt optimaal voldaan aan alle wensen van ‘The Modern Man’.

Wist je dat Hilckmann Mode ieder seizoen een brede range aan mooie en stoere items uit de No Excess collectie biedt? Mix en match jouw favoriete No Excess items en creëer binnen een handomdraai de perfecte outfit! 

No Excess voor een no- nonsense look met een tikje eigenzinnigheid!

26 juni 2018
Tommy Hilfiger; the story of an iconic lifestyle brand.
Lees alles over lifestyle brand Tommy Hilfiger, the american dream.
15 november 2018
Alan Red; niet meer weg te denken uit de hedendaagse mannenmode
Wat is het verhaal achter deze internationale speler op het gebied van hoogwaardige basics?

Leave a comment