Follow Grayson
Facebook
Twitter
Vimeo
Sign up for Newsletter

  HILCKMANN MODE | PLEIN 1944-8, 6511 JB NIJMEGEN | 024 - 322 59 79
  Home  /  Verzenden

  Verzenden

  Alles over de verzending bij Hilckmann Mode webshop.

  Verzenden

  Bezorgen
  Je kunt je online bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen (kosten € 6,95) door onze transporteur PostNL. Wij proberen je bestelling uiteraard zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen boven €100,00 worden gratis verzonden.

  Track & trace
  Bij bezorgen ontvang je van ons via e-mail, zodra deze beschikbaar is, een track & trace code zodat je de status van je verzending kunt volgen. Is de bestelling een week na het plaatsen van de bestelling nog niet afgeleverd op het aangegeven afleveradres of bij de buren? Stuur dan een e-mail aan onze klantenservice: info@hilckmannmode.nl of bel ons op: 024-3225979.

  Leveringen op een ander adres & leveringen in het buitenland
  Je kunt tijdens het bestelproces een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren. Helaas is het niet mogelijk om op adressen in het buitenland te leveren, Hilckmann Mode bezorgt alleen op Nederlandse adressen. Mocht u toch graag een bestelling bij ons plaatsen maar woonachtig zijn buiten Nederland stuur dan een e-mail aan: info@hilckmannmode.nl, onze klantenservice helpt graag en kijkt samen met u naar de mogelijkheden.